Festa Alternativa de Sants 2010

Fira de Col·lectius i Lluites Socials

Festa Alternativa de Sants 2010

Invitació als col·lectius:

Com cada any, des d’en fa 16, el proper agost celebrarem la Festa Major Alternativa de Sants. Al llarg d’una setmana, els moviments socials del barri ens reapropiem del carrer, obrim un espai de treball col·lectiu, i visualitzem i financem lluites i projectes socials, tant locals i com d’àmbit global.

Des dels seus inicis, les festes alternatives han patit canvis d’ubicació constants, i la demanda d’un espai digne i permanent per a les Festes ha estat una revindicació lluitada durament, buscant el recolzament veïnal i utilitzant l’acció directa col·lectiva i desobedient quan ha calgut. El Districte de Sants no ens ho ha posat fàcil, però després de diverses batalles -inclosa la celebració d’un festa alternativa il·legal tallant la carretera de Sants, l’any 2008- hem aconseguit l’espai digne i fix que volíem.

Així, enguany farem les Festes en l’espai que volem que sigui el definitiu: el Parc de l’Espanya Industrial. Aquest indret és per nosaltres molt important, ja que es va guanyar com espai verd després de molts anys de reivindicacions i lluites veïnals, i avui l’hem tornat a guanyar gràcies de nou a l’acció col·lectiva. Des del parc, voldrem explicar que, amb aquesta capacitat de mobilització, també voldrem guanyar nous espais pel barri, com Can Batlló i La Lleialtat Santsenca, així com lluitar contra les retallades socials i econòmiques que avui imposen els centres de decisió capitalistes.

Per tots aquests motius, aquest any per nosaltres és especial i us volem convidar a participar activament a les Festes, també com un agraïment pel recolzament que ens han donat els moviments social d’arreu en la lluita pel Parc. I de cara al vostre col·lectiu, us convidem a formar part de la “Fira de les lluites i les alternatives”, que durarà tres dies de les festes.

Us proposem de fer una parada, que sigui informativa de les vostres campanyes i els vostres projectes, però que també ofereixi alguna activitat com tallers, exposicions, xerrades o teatre. I que pugui servir, finalment, per al vostre finançament, venent menjar, begudes, tastets, etc.

Moltes gràcies i bona festa major!!

Assemblea de Barri de Sants

(Per tal de poder organitzar els aspectes logístics, necessitem que ens confirmeu la vostra assistència i ens feu arribar les vostres propostes abans del 15 d’agost al correu: assembleabarrisants@gmail.com)

oscaillunsFMA-Albertgarcia

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.