Enfortim el barri per sortir de la crisi, construïm suport mutu veïnal

Els dies de confinament arriben a la seva fi, i des de l’Assemblea del Barri de Sants (ABS), engeguem una campanya de reforç del suport mutu veïnal, per fer front als atacs que ja estem patint i que patirem en els mesos vinents.
Amb el lema «Enfortim el barri per sortir de la crisi: Construïm suport mutu veïnal» volem animar a les veïnes de Sants a organitzar-se i a mantenir les dinàmiques de suport mutu que hem practicat aquests mesos de confinament.
Hem estat les veïnes les que hem posat tot el nostre esforç, tant les que ens hem quedat a casa com les que hem anat a treballar. Des de les sanitàries, netejadores, treballadores de les cures, supermercats, etc. aquelles a qui el capitalisme menysté amb sous i contractes de misèria, i ara la societat s’adona que són imprescindibles. Sense les treballadores no hi ha futur.
La solidaritat entre iguals ajuda a superar allò que la desigualtat de classe estableix i allò que l’individualisme capitalista aïlla, i és per això que seguim posant a disposició de totes les veïnes de Sants la xarxa de col·lectius que treballen dins de l’ABS. Col·lectius feministes, juvenils, laborals, d’habitatge, antiracistes o educacionals, formem una única xarxa de suport que va molt més enllà d’uns mesos de crisi, apostem per un canvi de model social on posem les vides per davant del capital.
Som conscients que s’apropa una crisi que serà forta, i que els poders econòmics s’entestaran a fer-nos-la pagar a les de sempre. És molt important que ens mantenim unides i fortes, no només per resistir les envestides que tractaran d’empobrir-nos, sinó per construir un barri més just i lliure, on a ningú se li privin els seus drets més fonamentals, i tothom tingui pa, sostre, feina i papers.
Des de les xarxes i grups de suport veïnals, als col·lectius que treballen dia rere dia als carrers del nostre barri, seguim construint l’eina per transformar un entramat de carrers en una comunitat.
Només si #EnfortimElBarri i el teixit associatiu, no deixarem ningú enrere.

Enfortim el barri per sortir de la crisi, construïm suport mutu veïnal!