Descarrega’t el llibre de l’ABS!

Per a conèixer més sobre l’Assemblea de Barri de Sants, pots descarregar-te el llibre que vàrem publicar el 2008 sobre la trajectòria dels recents moviments socials de Sants:

[i la notícia i fotos de la seva presentació, de www.el3.org]

25/05/2008
L’Assemblea de Barri convida als col·lectius de Sants en el seu desè aniversari

L’Assemblea de Barri ha reunit aquest diumenge a les Cotxeres de Sants diversos col·lectius dels nostres barris per fer un intercanvi d’experiències. “En motiu de la celebració dels 10 anys de l’Assemblea de Barri de Sants volem intentar treure a la llum les experiències que s’han produït al voltant de l’assemblea de barri”, explica Ivan Miró, membre de l’assemblea. En la trobada també s’ha presentat el llibre “Revolucionant els barris” que s’acaba de publicar i relata la història de l’Assemblea de Barri de Sants.

trobadacolectiusdesantsmaigde2008-03

La idea és fer un relat sobre els deu anys de l’assemblea que comencen sobretot amb les ocupacions dels anys noranta i va en paral·lel a l’evolució política de la ciutat i del país”, comenta Miró. El llibre a més recull les experiències de diverses entitats que conformen el teixit social i associatiu de Sants.
La trobada d’aquest diumenge ha estat oberta a totes les entitats que volien explicar i compartir les seves experiències, segons diu l’Ivan Miró. “Volem que es vegi la vitalitat associativa del barri i sobretot aquella més compromesa i combativa”, diu. En la trobada, a més de presentar el llibre, també s’ha fet un mercat d’intercanvi sense diners: “És una experiència on no només s’intercanvien coses sinó que es traça relació social i complicitat”, comenta Miró. També s’ha fet un dinar solidari i una trobada amb la Plataforma de la Barceloneta i de Nou Barris. “Creiem que es important treballar a nivell local i crear una altra societat al barri amb més sentit de compromís i de justícia social, però també és important obrir-nos a aprendre d’altres experiències i que aprenguin de nosaltres”, explica Ivan Miró.

trobadacolectiusdesantsmaigde2008-02

El Sants políticament incorrecte, notícia del Punt Diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*